Het Geslacht De Pauw Cast

Mathijs Scheepers

1611

Over Mathijs Scheepers

Mathijs Scheepers (1975) is een Vlaams acteur. Hij studeerde in 2000 af aan het Toneel Dora van der Groen, de opleiding van het Koninklijk Vlaams Conservatorium Antwerpen.

In het theater is hij acteur en medeoprichter van SKaGeN met welk gezelschap hij ook meerdere producties meedraait. Maar ook in de remake van De collega's en in 386: Molière beide producties van 't Arsenaal had hij een rol.

Zijn bekendste televisierollen zijn die van Steven Dewindt in Kinderen van Dewindt en George Reeckmans in De Smaak van De Keyser beiden op één en de rol van Vincent Adriaensen in de VTM serie Dag & Nacht: Hotel Eburon. Hij speelde gastrollen in Thuis (Hans), Aspe (Jacques Devriese), De Kavijaks (Duits adjudant) , Witse (Peter Bosteels en Arne Geeraerts), Vermist en Zone Stad. Hij speelde ook de rol van Andy Loomans in Rupel.

In 2010 speelde hij in de langspeelfilm Zot van A., de Vlaamse bewerking van Alles is Liefde maar ook in Smoorverliefd van Hilde Van Mieghem. Hij speelde ook in de serie Clan als Wouter Cox, de man van Veerle Goethals.

In 2013 was hij te zien in twee fictiereeksen: Albert II en Zuidflank. In 2014 speelde hij bijrollen in In Vlaamse velden, de Witse film en Cordon. In 2015 speelde hij mee in Vossenstreken op Vtm en in het zesde seizoen van Vermist op VIER. Ook vertolkte hij een hoofdrol in Frits & Franky als politie-agent.

In 2016 was hij terug te zien in het allerlaatste 7de seizoen van Vermist.

In 2017-2018 was hij Op Telenet Play (More) te zien in de tv serie Gent-West als David moreels deze serie werd in 2018-2019 uitgezonden op Vier. In 2018 speelde hij de rol van Lodewijk Vanmarsenille in de film De Collega's 2.0.

In 2020 heeft hij - samen met Korneel Hamers - de Whatsapp-voorstelling Emmi & Leo bedacht. Toen de theaters door het coronavirus hun deuren moesten sluiten, bedacht hij deze voorstelling om het publiek toch te vermaken. Deze productie is niet alleen in België te volgen, maar ook in Nederland. De Bende van Jan de Lichte

Mathijs Scheepers is te zien als "politieagent " in 3 episodes van Het Geslacht De Pauw.

Het Geslacht De Pauw Seizoen 1

Het aanwerven van een kindermeisje zorgt voor heel wat emotionele ellende want Tom bedriegt Tine met Svetlana en moet dan alles uit de kast halen om Tine voor zich terug te winnen. Ook de nieuwe vriend van Oma, Pascal, zorgt voor wat leven in de brouwerij. Bart doet mee in de pilot van een nieuwe tv-serie, maar blijkt niet te kunnen lopen. Maaike heeft dan blijkbaar wel talenten als pizzameisje en mag meedoen in Aspe. Bart laat zich gelden op BV-feestjes, organiseert zelf een verjaardagfeestje voor de BV-kindjes en Tom leert Benny autorijden.
Het seizoen eindigt met het foutlopen van het huwelijk tussen Tom en Tine.

Commentaar

niet invullen!
niet invullen!
niet invullen!