Het Geslacht De Pauw Cast

Koen De Poorter   Merelbeke

1816

30.12.1977

Over Koen De Poorter

Koen De Poorter is een Vlaamse tv-maker die vooral bekend is als lid van de cabaretgroep Neveneffecten. Met hen stond hij ook op de planken met de show Zinloos Geweldig, waarvan later ook een dvd uitkwam met enkele extra's.

Sinds september 2005 werkt hij bij Woestijnvis waar hij met Neveneffecten het gelijknamige programma Neveneffecten en, in samenwerking met Bart De Pauw, Willy's en Marjetten maakte. Tevens schreef hij mee aan de tweede reeks van Het Geslacht De Pauw waarin hij ook enkele gastrollen vertolkte als Najib 'monkeyballs' (reeks 2, aflevering 7 en 8) en de man in het opgerolde tapijt (reeks 2, aflevering 9).

In 2005 schreef Koen De Poorter het verhaal voor het prentenboek STAD van Pieter Gaudesaboos. In het voorjaar van 2009 toerde hij samen met de rest van de comedygroep Neveneffecten en The Lunatic Comedy Club doorheen Vlaanderen met hun improvisatieshow Te lui en niet bekend genoeg.

Van januari tot februari 2011 was hij te zien in het programma Basta, een project van Neveneffecten.

Tot september 2014 werkte hij voor het weekblad Humo. Hij werkt sinds 2014 mee aan het televisieprogramma De Ideale Wereld, waar hij onder andere het typetje "Didier" speelt.

Koen De Poorter is te zien in 4 episodes

Commentaar

niet invullen!
niet invullen!
niet invullen!